MARATONOM DO POBEDE: Odbojkaši Srbije posle 5 setova pobedili Holandiju, još uvek imaju šanse za plasman u polufinale

Izvor: Kurir, 22.Jun.2021, 15:16

MARATONOM DO POBEDE: Odbojkaši Srbije posle 5 setova pobedili Holandiju, još uvek imaju šanse za plasman u polufinale

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je deseti trijumf u Ligi nacija, pošto je u Riminiju savladala Holandiju sa 3:2, po setovima 25:21, 21:25, 25:18, 21:25 i 17:15, u drugom meču petog vikenda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Srbije pobedili Holandiju i zadržali šanse za polufinale Lige nacija

Izvor: Danas, 22.Jun.2021

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Riminiju Holandiju sa 3:2 u setovima (25:21, 21:25, 25:18, 21:25, 17:15), u utakmici drugog kola petog vikenda u Ligi nacija i zadržala šansu za plasman u polufinale.

Nastavak na Danas...

Odbojkaši Srbije posle pet setova pobedili Holandiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je deseti trijumf u Ligi nacija, pošto je u Riminiju savladala Holandiju sa 3:2 u setovima u drugom meču petog vikenda...Velika drama i velika pobeda Srbije protiv Holandije...Izabranici Slobodana Kovača posle velike borbe i mnogo muke savladali su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.