Švajcarska u finalu Dejvis kupa, Federer zadao poslednji udarac Italijanima

Izvor: Blic, 14.Sep.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska u finalu Dejvis kupa, Federer zadao poslednji udarac Italijanima

Teniska reprezentacija Švajcarske plasirala se u finale Dejvis kupa pošto je Rodžer Federer pobedio Italijana Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:3, 7:6 (7:4).

Švajcarska je povela sa nedostižnih 3:1 u mečevima protiv Italije, pa će Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i saigrači igrati u finalu prvi put posle 22 godine.

Rival Švajcarcima u finalu biće reprezentacija Francuske, koja je bila bolja od Češke sa 4:1.

Finale je na programu od 21. do 23. novembra u Švajcarskoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Švajcarci na Francuze u finalu Dejvis kupa

Izvor: Beta, 14.Sep.2014

BEOGRAD, 14. septembra 2014. (Beta) - Teniska reprezentacija Švajcarske plasirala se u nedelju u finale Dejvis Kupa, pošto je u polufinalu eliminisala Italiju...Švajcarska će se u finalu Dejvis kupa sastati sa Francuskom, koja je još u subotu obezbedila učešće u finalu. Francuska je u polufinalu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.