Preopterećen sajt koji prodaje karte za Dejvis kup

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preopterećen sajt koji prodaje karte za Dejvis kup

Zbog velike navalice, ulaznice za mečeve Dejvis kup reprezentacije Srbije u hali Čair, koja je krenula nakon vesti da Novak Đoković igra protiv Rusije, u zastoju je sajt "DD tickets", preko koga se karte prodaju, a to je i razlog zbog koga u “Win Win” prodavnicama ne prodaju karte.

Građani su zabrinuti, jer od sinoć ne mogu ni na koji način da dođu do karata za utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << teniske reprezentacije Srbije u Nišu. Međutim, iz "DD tickets"-a tvrde da sajt radi, ali je potrebno da budu uporni oni koji žele karte za mečeve teniske reprezntacije. Oni takođe uveravaju da karata ima, dok na sajtu stoji da ih je ostalo samo za tribine.

"DD tickets" nije izdržao; printscreen

Sajt je radio normalno do trenutka kada je objavljeno da će igrati Novak Đoković, sada je kolaps, ali sajt radi, nije van funkcije samo je usporen. Morate više puta da pokušate i da budete strpljivi i uspećete da naručite - kažu iz DD tickets-a.

Ipak i kada posle brojnih ponavljanja i pokušaja dođete do kraja procesa naručivanja karata, sajt “pukne” i umesto potvrde da ste naručili karte, pojavi se greška.

Podsetimo, prilikom prošlog održavanja Dejvis kupa u Nišu 2012. godine nije se moglo doći do karata. Početak prodaje je odlagan više puta, a onda su sa raznih strana stizale oprečne informacije o tome da li ima ulaznica i kako se mogu nabaviti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Karte za Dejvis kup samo za one koji su uspeli da ih rezervišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2017, 16:20

Kompleti ulaznica za Dejvis kup mečeve koje će Srbija igrati protiv Rusije u Čairu su rasprodati, ali kako tvrde iz DD tickets-a ostalo je pojedinačnih karata za sve dane. Međutim, događaj je pomeren sa sajta, tako da sada ne može ni da se rezerviše karta. ..Zbog zastoja u radu sajta, juče...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.