Noletov deda: Moj unuk nije raskinuo sa Jelenom

Izvor: S media, 14.Dec.2010, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletov deda: Moj unuk nije raskinuo sa Jelenom

Vest o raskidu Novaka Đokovića i Jelene Ristić naišla je na veliko interesovanje javnosti, ali deka našeg najboljeg tenisera, Vladimir, kaže da se njegov unuk trenutno nalazi u Monte Karlu, zajedno sa devojkom.

Nole raskinuo sa Jelenom!?

Nole u Dubaiju, Janko u Keniji...

Selektor kalkuliše sa Noletom

- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Evo, baš sam i ja sada pročitao to da Novak i Jelena nisu više zajedno. Pravo da vam kažem, ne verujem u to! Novak je odmah posle pobede u Dejvis kupu otputovao u Monte Karlo, on je sada tamo sa Jelenom. Tamo ima svoj stan i znam da su zajedno - otkriva Vladimir Đoković za "24 sata" i dodaje: - Nisam se čuo s njim od kada je otišao, ali ne verujem da je to tačno. On je veoma zreo za svoje godine, stabilna je ličnost i ima pravo da radi šta god mu je volja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.