Maradona i Argentinci osvojili Zagreb (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Nov.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona i Argentinci osvojili Zagreb (VIDEO)

Predvođeni Huanom Martinom del Potrom na terenu i Dijegom Maradonom na tribinama, Argentinci postali šampioni Dejvis kupa usred Zagreba. Pogledajte atmosferu i Maradonu u ulozi navijača.

Zagreb ili Buenos Ajres?

Neupućeni, koji su gledali prenos finala Dejvis kupa, po atmosferi bi zaključili da je reč i glavnom gradu Argentine, a ne o našem komšiluku. Mnogobrojni navijači Argentine, zaista su napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fenomenalnu atmosferu u zagrebačkoj dvorani i pokazali da tenis ne mora da bude baš onako "mutav", da se ne čuje muva.

Mnoge od nas nervira kada teniseri čekaju da gledaoci sednu na svoje mesto, kada im smeta sve na tribinama, šuškanje, bilo kakav glas, zvuk... pa, onda od sudije traže da reaguje. Zaista, dosadno! Kao ne možeš da serviraš ako se čuje neki zvuk!? Ma, daaaj!

Srećom, atmosfera na Dejvis kup mečevima je mnogo, mnogo opuštenija, a Argentinci su pokazali da su sjajni i da nose svoje igrače.

Fenomenalnom igrom u odlučujućim mečevima finala Hrvatska - Argentina, Huan Martin del Potro i Federiko Delbonis donelisu su trijumf svojoj zemlji, doneli su joj prvu "salataru" u istoriji!

Argentinci će ostati upamćeni kao tim koji je takmičenje osvojio a da nijednom nije igrao na svom terenu!

POGLEDAJTE SLAVLJE, MARADONU, NAVIJANJE



Izvor: YouTube

MARADONA



Izvor: YouTube

U ulazu dvorane



Izvor: YouTube

FOTOGRAFIJE

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kako je Delpo utišao Zagreb i zgazio usud

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2016

Lob kroz noge, slomljen mali prst, pokvaren trofej, reket za Maradonu, ludilo na tribinama..Argentina je konačno, tek u petom pokušaju stigla do titule Dejvis kupa. A trebalo im je "samo" 106 godina od kako su prvi put zaigrali u ovom takmičenju.Velika podrška navijača Gaučosa stvorila je pravu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.