Izvor: Blic, 06.Dec.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magija trenutka

Srbija je ponovo u nečemu šampion sveta. Teniseri Srbije su osvojili Dejvis kup nakon fantastičnog preokreta u velikom finalu u Areni.

Uspeli su da učine nešto što retko kome polazi za rukom. Preokreti nisu prevelika retkost, ali su Viktor, Novak, Janko i Nenad uradili mnogo više od toga. Zaslužni za još jedan od onih, veoma retkih trenutaka. Magičnih trenutaka kada sve stane i kada više ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << važno. Bar tokom tih nekoliko minuta.

Tada nije važno ni ko je ostao ispred vrata, ni ko je dobio karte, ni ko je bio od početka uz nekog, a ko samo na kraju. Nije važno ni ko je verovao, a ko nije. Nije važno ništa o čemu se, možda i sa gorčinom, pričalo samo koji trenutak ranije.

Kada se tako nešto veliko dogodi teško je i govoriti, pisati ili razmišljati, a moguće je, valjda, samo se radovati i biti ponosan.

Taj osećaj ponosa, s obzirom na sve što se u Srbiji dešava, i nije redak. Evo, letos je Teodosić pogodio onu trojku, pa smo svi bili ponosni i radosni dok smo ponovo zauzimali mesto u košarkaškoj orbiti.

Sada su i teniseri Srbije na krovu sveta, čestitke stižu sa svih strana, a uvek je mnogo lepše kada drugi pričaju lepo o tebi. Endi Marej je 60 sekundi nakon Viktorove pobede napisao da je Srbija bez ulaganja, bez terena, pehar osvojila srcem.

Uživajte u ovakvim trenucima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.