Dejvis kup: Trodnevna škola tenisa za decu

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Trodnevna škola tenisa za decu

U okviru Dejvis kup meča između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, Naftna industrija Srbije (NIS) i Teniski savez Srbije organizovali su trodnevnu Otvorenu školu tenisa u kojoj je velikom broju dece omogućeno da se uz podršku teniskih stručnjaka, upoznaju sa osnovama ovog sporta.

Teniski savez Srbije i NIS već četvrtu godinu zaredom organizuju akciju "NIS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otvorena škola tenisa“ širom Srbije. Akcija se realizuje u okviru NIS-ovog korporativnog programa "Energija sporta" koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanje zdravog načina života, ali i profesionalom sportu i razvoju mladih, saopštio je NIS.

Dejvis kup predstavlja odličnu priliku da najmlađi uživo na terenu gledaju najbolje srpske tenisere, a zatim i sami isprobaju osnovne teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi. Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom i što je još važnije, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života, ističu u toj kompaniji.

NIS je šestu godinu zaredom sponzor Teniskog saveza Srbije i na taj način daje podršku razvoju i popularizaciji ovog sporta u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.