Dejvis kup: Česi vode 2:1

Izvor: NTV.rs, 16.Nov.2013, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Česi vode 2:1

Teniska reprezentacija Srbije gubi od Češke sa 1:2 posle drugog dana finala Dejvis kupa u beogradskoj “Kombank areni“.
Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali su Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca sa 3:0 /6:2,6:4,7:6/, pa su sada Česi na samo jedan trijumf od ‘‘salatare’’. Česi su bili superiorni od početka do kraja meča – u prva dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << seta brejkove su pravili već u prvom gemu i do kraja nisu imali problema. Najozbiljnija borba vodila se u trećem setu, tada je Srbija stvorila i jednu brejk loptu na meču, ali je češki tim bio bolji u taj brejku, iako su naši vodili sa 3:1. Centralna figura meča bio je Štepanek, koji je odigrao bez greške, pogotovo na servisu i voleju, ali ni Berdih nije zaostajao, pa je Češka slavila više nego zasluženo.
U nedelju od 14 sati sastaju se Novak Đoković i Berdih, a eventualni odlučujući meč igraće Štepanek i Dušan Lajović.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Nenad Zimonjić

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

I Italijani u Areni: Forca Srbija

Izvor: Dzungla.org, 17.Nov.2013, 17:28

NA istočnoj tribinu “Kombank arene”,trećeg dana finala Dejvis kupa između Srbije i Češke,okačena je zanimljiva zastava, italijanska trobojka na kojojpiše“Forca Srbija”.Navijači su se potrudili da ukrase našu najveću dvoranu sa raznim transparentima, a na jednom je pisalo: “Arena se...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.