Belgijanci tokom noći sređivali teren

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci tokom noći sređivali teren

Direktor Teniskog saveza Srbije (TSS) Dušan Orlandić rekao je da su organizatori u belgijskom gradu Šarlroa popravili teren u noći između četvrtka i petka uoči duela dve selekcije u Dejvis kupu.
Tokom noći su organizatori uradili dosta toga, jutros teren izgleda kudikamo bolje nego juče. Nezavisni stručnjak sa Rolan Garosa je izvršio inspekciju i rekao da je teren dobar. Belgijanci sada treniraju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a posle njih i mi, videćemo kako će proći. Kako sada stvari stoje, duel će moći da se igra – kazao je Orlandić Tanjugu.
Najbolji svetski teniser Novak Đoković u četvrtak je izjavio da „nikada u životu nije igrao na gorem terenu” i da je stanje šljake takvo da bi moglo da ugrozi sportiste.
Duel prvog kola Svetske grupe od 14 sati trebalo bi da otvore David Gofan i Viktor Troicki.
Nakon tog duela na šljakastom terenu dvorane „Spiroudom” sastaće se Olivije Rohus i Novak Đoković.
U subotu je na programu meč dublova StivDarsis/Roben BemelmansNenad Zimonjić/Viktor Troicki.
U nedelju se igraju preostala dva singl meča, s tim što će se Đoković sastati sa Gofanom, a Troicki sa Rohusom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dejvis kup: Belgijanci popravili teren tokom noći

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013

Direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić rekao je danas da su organizatori u belgijskom gradu Šarlroa popravili teren u noći između četvrtka i petka uoči duela dve selekcije u Dejvis kupu...Nezavisni stručnjak sa Rolan Garosa je izvršio inspekciju i rekao da je teren ok. Duel prvog kola...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.