Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2021, 19:47

Dača Ikodinović, žestoko: prebacuju sva svoja govna na kriminalce

Danilo Ikodinović, proslavljeni reprezentativac Srbije u vaterpolu, imao je veoma oštar komentar na događaje koji se u poslednje vreme odigravaju u Beogradu.
Ikodinović je hapšenja Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupacije prokomentarisao na sledeći način:
“Onomad ste brže-bolje srušili Šilerovu i sklonili sve potencijalne dokaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o vezi kriminala i vrha vlasti. Sad isto to rade, ne ruše ništa, sklanjaju dokaze i prebacuju sva svoja govna na kriminalce, kao što ste i vi radili. Mi narod glupavi sve to gutamo i tražimo još. Hleba i igara”, napisao je Ikodinović bez zadrške na svom Tviter nalogu.
Onomad ste brže bolje srušili Šilerovu i sklonili sve potencijalne dokaze o vezi kriminala i vrha vlasti.Sad to isto rade, ne ruše ništa, sklanjaju dokaze i prebacuju sva svoja govna na kriminalce, kao što ste i vi radili.Mi narod glupavi sve to gutamo i tražimo još.Hleba i igara
Danilo Ikodinović (@D_Ikodinovic) February 14, 2021

Ikodinović je i ranije imao oštre reči za ljude bliske vladajućoj stranci, pošto je ulazio u sukobe sa Nebojšom Krstićem, svojim nekadašnjim saigračem Aleksandrom Šapićem, doktorom Predragom Konom…
Izvor: Nova.rs
Ikodinović: Vučić će plakati za bakama i dekama, a na Kopu dozvoliti žurke i zezanje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.