Zvezdina velika stvar - Stiže novo pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina "velika stvar" - Stiže novo pojačanje?

Navijači Crvene zvezde mt:s sa nestrpljenjem su čekali da čuju šta to klub ima da objavi. Da li je u pitanju "transfer bomba" ili je po sredi nešto sasvim drugo.

Objava koju je Crvena zvezda mt:s postavila na svoj "Tviter" profil tokom popodneva zaintrigirala je navijače i naterala ih na razmišljanje šta se to "veliko sprema". Razmišljanja "Delija" išla su u pravcu promocije novog pojačanja, sponzora ili dresa za novu sezonu.

Još uvek se čeka na zvaničnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrdu kluba sa Malog Kalemengdana, pojavila se spekulacija da je angažovan Amerikanac Džejkob Pulen što je informacija koju smo i sami preneli. Pokazalo se da smo potrčali pred rudu.

Zvezda je u prošlosti bila zainteresovana za Džejkoba Pulena. Radi se o iskusnom plejmejkeru koji je studirao na Kanzas Stejtu ali nije prošao na NBA draftu 2011. godine zbog čega je odlučio da se preseli u Evropu.

Osim Himkija i Cedevite Džejkob Pulen je nastupao za Brindisi, Sevilju, Barselonu, Virtus iz Bolonje i Hapoel Jerusalim, a titule je osvajao u Španiji i Hrvatskoj. Braneći boje Himkija Pulen je u prethodnoj sezoni prosečno beležio 11,4 poena, 3,8 asistencija i tri skoka po utakmici, a za ruski sastav upisao je 50 nastupa.

Uprkos svemu rečenom izvesno je da Džejkob Pulen nije naredno pojačanje ali isto tako deluje da će se crveno-beli pojačati. Čeka se da se oglasi Crvena zvezda mt:s, moguće je da su na Malom Kalemegdanu spremili neku drugu vrstu iznenađenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.