Zvezdina pozivnica Delijama za Bajern: Ovde je pao prvak Evrope, ovde se najbolje navija! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina pozivnica Delijama za Bajern: Ovde je pao prvak Evrope, ovde se najbolje navija! (VIDEO)

Emotivnim video-klipom marketing tim košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana podigao temperaturu pred meč sezone

Temperatura u Beogradu je već dostigla tačku ključanja. Ostala su još tri dana do duela između košarkaša Crvene zvezde i Bajerna koji će odlučiti o putniku u TOP 16 fazu. Timu Dejana Radonjića je potrebna pobeda, a crveno-beli će u krcatim tribinama Pionira imati igrača više.

Ulaznice se puštaju u prodaju u četvrtak, a sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da će biti rasprodate u rekordnom roku. Markting tim crveno-belih dodatno je podgrejao atmosferu pred veliku utakmicu, emotivnim video-klipom. Sublimirani su najbolji potezi košarkaša Crvene zvezde tokom duela sa Realom i Himkijem uz glas iz pozadine:

„Na mestu gde je pao prvak Evrope, gde su padali brojni velikani pred igračima u crveno-belim dresovima, na mestu gde se najbolje navija i o atmosferi priča danima, košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju nemački Bajern iz Minhena. Nema izgovora, do pobede sa nama ti“....

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.