Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER BAJERNA: Šta vam je, to sam ja – Svetislav Pešić!

Trener Bajerna iz Minhena Svetislav Pešić prisustvovao je meču Mega Leks-Crvena zvezda kako bi se lično uverio u kakvoj je formi protivnik Bavaraca pre odlučujući meč za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je istakao da je popularni “Kari” započeo “rat”, jer zna da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda veliki favorit u Pioniru. Svetislav Pešić je odgovorio šaljivo, u svom stilu.
– Svi se čude kao da su duha videli u Sremskoj Mitrovici. To sam samo bio ja – Svetislav Pešić. Bio sam da gledam utakmicu Mega Leks-Crvena zvezda, ali nisam zbog toga došao u Srbiju, već sam imao neke privatne stvari da završim. Naravno, bilo je zgodno i da pogledam sledećeg rivala u borbi za plasman u Top 16 fazu Evrolige. Mogu vam reći odlična košarka, dva tima su sve pokazala – rekao je Svetislav Pešić za Sport.
Kari” je istakao da mu nije drago što plasman među 16 najboljih timova Evrope mora da juri protiv Crvene zvezde.
– Najbolje bi bilo kada bi bilo moguće da Zvezda i Bajern odirgaju revijalnu utakmicu, da smo se i jedni i drugi već plasirali… Jednostavno, da je meč bez rezultatskog značaja. Ali ovako, kada moraš da se boriš do poslednje kapi znoja… Zvezda je favorit, mi smo našu šansu da izbegnemo triler propustili prošle nedelje. Da smo dobili Real Madrid, sve bi bilo drugačije i bez ovolike tenzije.
Svetislav Pešić je rekao i da u slučaju poraza u Beogradu to ne bi bio katastrofalan rezultat.
– Naše ambicije nisu plasman u Top 16 fazu Evrolige. To je samo usputan cilj. Naravno, naša želja jeste da budemo u evropskom “kremu”, ali polako. Da prvo pravimo bazu, pa tek onda rezultat. Nećemo se predati protiv Crvene zvezde, ali neće biti ni katastrofa ako izgubimo. Naša želja je da pravimo tim, pa za par godina ne da nam granica bude Top 16, već Top osam – jasan je bio Pešić.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVA ŠALA ZVEZDAŠA: “Vilijam Hil” izbacio kovte za meč Zvezda – Bajern, evo na koga je kvota 1,05 (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2015

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju odlučujući meč za plasman u Top 16 fazu Evrolige protiv Bajerna iz Minhena. I dok su svi u klubu maksimalno ozbiljni pred meč godine, navijači vole da se šale.. . Tako je su na sajtu “Dnevna doza prosečnog zvezdaša” objavljene kladioničarkse kvote...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.