Zvezdaši, radujte se, Terzić skinuo najveću brigu sa vrata! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši, radujte se, Terzić skinuo najveću brigu sa vrata! (foto)

Bolju vest navijači Crvene zvezde nisu mogli da požele!

Crvena zvezda i golman Milan Borjan okončali su pregovore o nastavku saradnje, i to veoma uspešno, na obostrano zadovoljstvo!

Zvezdin najbolji pojedinac tokom jesenjeg nastupa u Ligi šampiona ostaje i dalje na ''Marakani'', a saradnja će biti dugoročna!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />''Crvena zvezda i Milan Borjan postigli su dogovor o nastavku saradnje.Milan Borjan će sa šampionom Srbije potpisati ugovor na još četiri i po godine'', objavljeno je večeras na zvaničnom Tviter nalogu Crvene zvezde.

Milan Borjan je na ''Marakanu'' stigao u leto 2017. godine, u vreme kada je počeo Zvezdin veliki evropski uspon, krunisan plasmanima u Ligu Evrope prošle sezone, a pogotovo jesenas, plasmanom u Ligu šampiona.

Svemu tome, reprezentativac Kanade je dao ogroman doprinos.

-

Crvena zvezda i Milan Borjan postigli su dogovor o nastavku saradnje. @mr_zombi će sa šampionom Srbije potpisati ugovor na još četiri i po godine.

🔴⚪️#fkczhttps://t.co/CuldBuuD49 pic.twitter.com/VleOOjF3cW

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) February 2, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.