Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2024, 15:45

Baby Lasagna sa Evrovizije stiže na otvaranje Exit festivala

Dinamični i talentovani Baby Lasagna, sa svojim jedinstvenim i upečatljivim rock zvukom uspeo je da postane apsolutni favorit evropske, ali i svetske publike. Nakon što je osvojio ubedljivo najviše glasova evrovizijskih fanova i napustio veliku scenu kao pobednik ljudi, 10. jula stiže na Petrovaradinsku tvrđavu kako bi svojim drčnim gitarskim zvukom i prepoznatljivim plesnim pokretima otvorio 24. izdanje EXIT festivala.
Nakon Konstraktinog virtuoznog nastupa na Tvrđavi 2022, Baby Lasagna je prvi izvođač iz regiona koji će biti headliner Exita.
– Jako smo ponosni što je neko iz našeg regiona pobedio među evrovizijskom publikom, pogotovo sa rock numerom, sjajno je videti da urbani zvuk dobija sve više mesta na Evroviziji...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apsolutni favorit evrovizijske publike stiže na Petrovaradinsku tvrđavu: Baby Lasagna osvaja Teslin dan na Exitu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Pripremite se da doživite neverovatan nastup zvezde koja je osvojila srca širom sveta na Evroviziji 2024! Dinamični i talentovani Baby Lasagna, sa svojim jedinstvenim i upečatljivim rock zvukom uspeo je da postane apsolutni favorit evropske, ali i svetske publike. Nakon što je osvojio ubedljivo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.