Grad Prokuplje poništio postupak koncesije bazena i teniskih terena

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2024, 15:45

Grad Prokuplje poništio postupak koncesije bazena i teniskih terena

Samo jedna pristigla ponuda koja nije ispunjavala ni minimalne uslove tražene u postupku za davanja koncesije za finansiranje, izgradnju, rekonstrukciju, upravljanje i održavanje gradskog kupališta i teniskih terena u Prokuplju razlog je poništenja koncesionog postupka koji je gradska vlast u Prokuplju pokrenula sredinom februara ove godine.
Novi postupak koncesije može se pokrenuti odmah, ali je za sada neizvesno hoće li gradska vlast ponoviti isti oglas, ili će doći do promene koncesionog akta.Hala i ugostiteljski objekat idu koncesionaru; Foto: Lj. M.
Poništava se postupak pokrenut Odlukom o sprovođenju postupka dodele koncesije zbog toga što nakon isključenja jedne pristigle ponude zbog neispunjavanja...
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.