Zvezda ulazi u ciljnu ravninu, Miloju najslađe za kraj

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ulazi u ciljnu ravninu, Miloju "najslađe za kraj"

Bilo je reči i o "Zvezdinoj dominaciji" i "slaboj ligi"...

Super liga je ušla i ciljnu ravninu, a sa njome i šampion i jesenji šampion Crvena zvezda. Trener Vladan Milojević kaže da je ostalo "najslađe za kraj", jer crveno-bele čeka serija tri teške utakmice – Napredak, Pari Sen Žermen i Čukarički u gostima.

Kruševljani imaju samo dva poraza do sada, a i poslednji su tim koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedio crveno-bele u prvenstvu, dok Čukariči nema prvenstveni poraz od kuće. O PSŽ-u ne treba trošiti reči.

"Ostalo je najslađe za kraj. Pošto ne mogu, niti želim da biram, mogu da kažem da je ta ciljna ravnina i te tri utakmice su najvažnije, počev od prve. Ostalo je još nedelju dana i još dve jako teške utakmice u prvenstvu. Prva je Napredak, ekipa oja je godinama neugodna što se tiče nas.

I prošle godine je rezultat bio koji je bio, ali nije oscrtavao stanje na terenu. Možda deluje da smo lako dobili, ali nije bilo tako. Napretku pohvale kao ekipi i kao klubu, još jedna ekipa koja ima stabilan igrači kadar i trenera koji ih poznaje. Znamo da su nam i prošle godine pravili dosta problema. Ozbiljan rival i trebaće nam puna koncentracija što se tiče same utakmice
", rekao je Milojević.

Zvezda je odigrala jako mnogo utamica, ima problema sa povredama, ali i sa zasićenjem.

"Imamo veliki roster igrača, pričali smo, imamo veliki fond igrača, imamo mnogo onih koji zaslužuju da igraju. Jednostavno se tako namesti da nema prostora uvek u mojim zamislima. Sa druge strane, povrede su sastavni deo takmičenja. To je ono što najmanje želim i volim, u poslednje vreme smo dosta kuburili, pogotovo sa Liverpulom.







Srećan sam i zadovoljan što se svi vraćaju u takmičarsi pogon. Zasićenosti da ima, ima je, ali profesionalci smo i pokušavamo da to ignorišemo i moramo da budemo jaki i koncentrisani, da budemo fokusirani na ove tri utakmice. Ova prva je najbitnija, prvenstvo je prioritet", rekao je Milojević.

Kad ste pomenuli povrede, kako je Borjan? Da li će biti u konkurenciji za sutra i da li ćete možda praviti tim za Napredak misleći na utorak?

"Ne razmišljam o utakmici u utorak, niti o tempiranju zdravlja, ova utakmica nam je najbitnija. Borjan se oseća odlično, razgovarali smo sa njim i videćemo. Ovde imamo samo Vujadina Savića koji je počeo da podiže ritam treninga i Srnića koji je imao problem i podiže nivo treninga. Ostali su u normalnom trenažnom procesu, videćemo samo na kom su nivou", rekao je Milojević.

Novinari su treneru skrenuli pažnju da je Zvezda u prvenstvu neporažena 14 meseci, baš od utakmice sa Napretkom, a onda je usledilo pitanje: da li je to zbog dominacije njegovog tima ili slabe lige?

"Ne mogu da se složim sa vama ako ste formulisali pitanje: nit smo mi dominantni, niti je liga slaba. Interesuje me samo naredna utakmica. Imamo dosta jakih protivnika. Mi se fokusiramo na sebe, drago mi je da treniramo kako treba", rekao je Milojević.

Utakmica se igra od 19 sati, a imaće i humanitarni karakter, pošto je sav prihod namenjen Srbima na Kosovu. Karte za sve tribine (Sever, Istok, Zapad) koštaju 100 dinara.

"U ime celog stručnog štaba, pozivam i ja navijače da dođu, baš zato što je humanitarna i što se tiče akcije, da skupimo što veći prilog, da pomognemo našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Nije slaba Superliga, nisu slabi naši protivnici, niti Zvezda dominira

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2018

Još 180 minuta na srpskim i upola manje na evropskim terenima, pa – predah. Sa zvanjem jesenjeg prvaka ulazi Crvena zvezda u poslednja tri meča u 2018. godini. Preostala dva sa Napretkom (subota, 19.00, TV Arenasport 1) svakako ne izazivaju euforiju kao duel sa Pari Sen Žermenom, vredan eventualnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.