Zvezda ubedljiva protiv Dinama, het-trik Luke Adžića

Izvor: RTS, 11.Okt.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ubedljiva protiv Dinama, het-trik Luke Adžića

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Dinama iz Vranja sa 5:0 (3:0). Tri pogotka postigao je Luka Adžić, Pešić uz gol zabeležio i tri asistencije.
Zvezda je u kombinovanom sastavu odigrala veoma dobar meč, a već na poluvremenu crveno-beli su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost od 3:0.

Seriju golova počeo je Luka Adžić u 25. minutu, lepim pogotkom iz slobodnog udarca, da bi Aleksandar Pešić u 44. minutu povisio na 2:0, posle kornera sa leve strane.
Kada su svi očekivali poluvreme, Zvezda je izvela fantastičnu kontru, Pešić je nesebično asistirao Luki Adžiću, koji je ubacio loptu u praznu mrežu.
Sličnu akciju crveno-beli izveli su na početku drugog dela, ponovo je Pešić asistirao za Adžića, da bi konačan rezultat postavio Slavoljub Srnić, posle još jedne asistencije Pešića.

Ranije danas, plasman u osminu finala Kupa obezbedili su Partizan i Napredak, dok je Borac u Sevojnu odneo pobedu od 2:1 protiv Slobode. 
Ranije se su u osminu finala plasirali: Javor, Spartak, Čukarički, Vojvodina, Mladost Lučani, Budućnost Dobanovci, Mačva, Radnički Pirot, Inđija, Rad, Zlatibor i Proleter Novi Sad.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubedljiva, het-trik Adžića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2017

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su večeras u zaostalom meču šesnaestine finala savladali lidera Prve lige Srbija Dinama iz Vranja 5:0 (3:0)...Pred malobrojnim gledaocima na stadionu "Rajko Mitić" trostruki strelac bio je Luka Adžić, u 25. minutu iz slobodnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pukla PETARDA na Marakani

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2017

Fudbaleri Dinama iz Vranja poraženi su u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije od ekipe Crvene zvezde, rezultatom 5:0 (3:0). Trostruki strelac za domaćine bio je Luka Adžić, u 25. minutu iz slobodnog udarca, a potom u 45. i 61. posle asistencija Aleksandra Pešića, strelca drugog gola u 44....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.