Izvor: RTS, 28.Feb.2021, 07:55

Zvezda sa Proleterom zatvara kolo

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su ekipi Proletera u poslednjoj utakmici 24 kola Superlige Srbije. Duel na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 17.00, a njegov tok i kretanje rezultata možetepratiti na našem portalu.
Posle dobrog, ali ipak neuspešnog, nastupa protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, crveno-beli se vraćaju domaćoj sceni sa željom da nastave pohod ka četvrtoj uzastopnoj tituli.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duel sa Proleterom domaćini ulaze kao apsolutni favoriti, jer su u svih dosadašnjih sedam susreta odneli pobede uz gol razliku od čak 15:1.
Utakmica Crvene zvezde i Proletera na stadionu „Rajko Mitić", kojom se završava 24. kolo Superlige Srbije počinje u 17.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda nastavlja pohod na titulu (TV B92)

Izvor: B92, 28.Feb.2021

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova u meču 24. kola Superlige dočekuju Proleter, a direktan prenos je na TV B92...Crveno-beli nastavljaju borbu za četvrtu uzastopnu titulu nakon što su završili sa Evropom za ovu sezonu, posle remija u revanš utakmici u Italiji sa Milanom (1:1)...Protiv...

Nastavak na B92...

"Poker" Zvezde protiv Proletera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su novosadski Proleter sa 4:0, u poslednjoj utakmici 24. kola Linglong Superlige Srbije. Zvezda se brzo oporavila od ispadanja u šesnaestini finala Lige Evrope od Milana i nastavila da dominira u domaćem šampionatu...Samo tri dana pošto su nesrećno ostali bez plasmana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZVEZDA POBEDOM PREBOLELA MILAN: Crveno-beli bes iskalili na Proleteru VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Feb.2021

Crvena zvezda je u okviru 24. kola fudbalske Super lige Srbije na svom stadionu savladala ekipu Proletera iz Novog Sada 4:0 (2:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.