Zvezda nastavlja pohod na titulu (TV B92)

Izvor: B92, 28.Feb.2021, 10:12

Zvezda nastavlja pohod na titulu (TV B92)

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova u meču 24. kola Superlige dočekuju Proleter, a direktan prenos je na TV B92.

Crveno-beli nastavljaju borbu za četvrtu uzastopnu titulu nakon što su završili sa Evropom za ovu sezonu, posle remija u revanš utakmici u Italiji sa Milanom (1:1).

Protiv ekipe Proletera su do sada igrali sedam puta i imaju maksimalan učinak od sedam pobeda uz gol razliku od 15:1.

Prvi susret beogradskih i novosadskih crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je 25. septembra 2013. godine u Kupu Srbije kada je tim iz Ljutice Bogdana slavio rezultatom 3:0 u Novom Sadu golovima Abiole Daude dva puta i Nejca Pečnika.

Poslednji meč između Zvezde i Proletera odigran je ove sezone u 5. kolu Superlige Srbije. Završen je pobedom izabranika Dejana Stankovića, a jedini strelac na meču bio je El Fardu Ben.

Crvena zvezda je nepobediva ove sezone u Superligi Srbije i sa 62 osvojena bodova nalazi se na prvom mestu nacionalnog šampionata.

Izabranici Dejana Stankovića su ostvarili 20 pobeda i dva remija, uz gol razliku 57:9. Što se tiče Proletera sa Slane Bare, nalaze se na sedmom mestu sa 36 bodova.

U dosadašnjem delu sezone ostvarili su deset pobeda uz šest remija i sedam poraza uz gol razliku 22:20.

"Nema razloga za kombinovani sastav i odmaranje igrača. Mi smo ekipa koja sec spremala za tri utakmice u nedelji, tako da će protiv Proletera na teren izaći najjači tim. Što se tiče povređenih igrača, Gobeljić i Ivanić su pokazali da su spremni i u Milanu, jedina dilema je Falko, koji je u Subotici osetio malu kontrakturu na loži, ostali igrači su spremni. Spremamo utakmicu za utakmicu, sigurno je da su naša filozofija i ciljevi poznati. Sutrašnja utakmica je najvažnija u ovom momentu i sem tri boda ništa drugo ne uzimamo u razmišljanje", istakao je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković.

Tok meča pratite na TV B92, kao i u LIVE BLOGU B92.net

Superliga Srbije, 24. kolo:

17.00 Crvena zvezda - Proleter

Petak:

Inđija – Partizan 0:6 (0:3)

Natho 7p, Marković 41, Jojić 45+3, Asano 51, Jović 79, Vujačić 90

Vojvodina - Napredak 1:0 (0:0)

Čović 53

Subota:

Bačka - Čukarički 1:2 (0:0)

Novi Pazar - Mačva 4:0 (3:0)

Radnički (N) - Spartak 0:1 (0:0)

Radnik - Javor 2:0 (0:0)

Metalac - TSC 0:1 (0:0)

Rad - Mladost 0:0

Zlatibor - Voždovac 0:0

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan u Rimu nastavlja pakleni ritam (TV B92)

Izvor: B92, 28.Feb.2021

Derbi 24. kola italijanske Serije A igra se na rimskom "Olimpiku" gde će Milan nastaviti pakleni ritam utakmica u poslednje dve sedmice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.