Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 13:04

Pioli seli kapitena na klupu za derbi sa Romom

Alesio Romanjoli je izgubio poverenje trenera.

Kapiten Milana, po pisanju Skaj Sporta, neće biti u startnoj postavi za večerašnji derbi sa Romom.

Rosoneri su bez pobede u poslednje četiri utakmice (dva remija, dva poraza), izgubili su prvo mesto na tabeli Serije A, uz dosta sreće eliminisali Crvenu zvezdu u šesnaestini finala Lige Evrope, a kao jednu od trenutno slabijih karika svog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tima, Stefano Pioli je označio 26-godišnjeg štopera i odlučio da ga ostavi na klupi u utakmici protiv kluba u kom je ponikao.

NEDELJA, 20.45: (2.45) ROMA (3.40) MILAN (2.85)

Umesto Romanjolija, u tandemu sa Simonom Kjerom igraće Fikajo Tomori, januarsko pojačanje na pozajmici iz Čelsija. Engleski reprezentativac činio je štoperski par sa kapitenom u oba duela protiv Zvezde.

Milanu je neophodna pobeda u Rimu kako bi zadržao korak s vodećim Interom. Gradski rival trenuto beži četiri boda i u seriji je od četiri pobede, a od 15 časova igra kod kuće protiv Đenove, tako da ovog vikenda ima dosta lakši izazov nego Rosoneri.

NEDELJA, 15.00: (1.30) INTER (5.50) ĐENOVA (10.0)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.