Zvezda povela na engleski način, Bajković se izvukao za crveni karton!

Izvor: Blic, 02.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povela na engleski način, Bajković se izvukao za crveni karton!

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Javoru u 20. kolu Superlige Srbije. Zvezda vodi od 33. minuta golom Aleksandra Jevtića.

Trener Zvezde Robert Prosinečki na klupi je ostavio Evandra, Isaha i Ćosića a u prvom timu su sledeći igrači: Bajković, Ninkov, Vilotić, Tošić, Reljić, Mijailović, Lazović, Kadu, Borha, Kaluđerović i Jevtić.

Atmosfera na stadionu je sjajna i ima oko 4.000 gledalaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezda se bolje snalazi po raskvašenom terenu pošto je uoči utakmice pala jaka kiša.

U prvih desetak minuta meča Jevtić je imao dva dobra prodora po levoj strani ali bez opasnosti po gol Supića, dok je Eliomar s druge strane imao upotrebljive centaršuteve ali su defanzivci Zvezde bili brži od Rendulića.

Borha se propisno obrukao u 15. minutu nakon što je sam i neometan sa samo pet metara promašio prazan gol. Džomba ispred njega skrenula je put lopte ka Borhinoj nozi pa i tu treba tražiti uzrok promašaja.

Javor se ne brani, naprotiv pa se očekuje otvoren meč.

Sudija Dejan Santrač progledao je kroz prste Zvezdi kada je u 19. minutu za očigledan faul Bobana Bajkovića nad Momčilovićem van kaznenog prostora golmana Zvezde sankcionisao samo sa žutim kartonom.

To je izazvalo revolt domaćih igrača i navijača i od tog trenutka utakmica je dobila na grubosti, pa su "požuteli" i Tošić i Kadu.

Zvezda je povela sa 1:0 u 33. minutu golom Aleksandra Jevtića!

Pogotku je prethodila prelepa akcija Ninkova i Mijailovića koju je ovaj drugi začinio centaršutem ka petercu gde je u engleskom maniru najviši u skoku bio Jevtić.

Povezane vesti: Li Adi spreman za Javor Kaluđerović: Osećaj? Kao da nam je 60 kilograma palo s leđa! Li Adi: Sjajna atmosfera; Kristić: Bila bi kosmička nepravda da nismo pobedili U Zvezdi željni revanša za dva poraza od Javora Dostanić: Ne pomišljam na ostavku
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javor - Zvezda 0:1 (prvo poluvreme)

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2011

Javor u derbiju kola ugostio Zvezdu pred oko 5000 gledalaca. Crveno - beli pod imperativom pobede, Prosinečki malo promešao tim, Bajković, Mijailović, Jevtić, Reljić, Vilotić od prvog minuta u timu. Sporna situacija u 17. minutu, posle pola sata Zvezda vodi golom Jevtića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.