Zvezda okuplja bivše reprezentativce: Posle Jovanovića, Džajić zvao i Pantelića!

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda okuplja bivše reprezentativce: Posle Jovanovića, Džajić zvao i Pantelića!

Posle bivšeg fudbalera Anderlehta Milana Jovanovića, rukovodstvo Crvene zvezde rešeno je da na Marakanu dovede još jednog ofanzivca i bivšeg reprezentativca, Marka Pantelića.

Kako prenosi "Sportski žurnal", sa bivšim golgeterom Crvene zvezde prvi su kontakt uspostavili potpredsednici Slaviša Kokeza i Nebojša Čović, a zatim i prvi čovek kluba Dragan Džajić.

Bivši fudbaler Herte, Ajaksa i Olimpijakosa je bio gost na Marakani u četvrtak kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvena zvezda u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ugostila islandski IBV, i tada je imao priliku da razgovara sa čelnicima crveno-belih, a eventualni potpis ne treba očekivati pre kraja jula zbog privatnih obaveza Pantelića, prenosi "Žurnal".

Predsednik Dragan Džajić je kontaktirao još jednog bivšeg reprezentativca, Milana Jovanovića, i sigurno je da bi i njegov dolazak mogao dodatno da odobrovolji Pantelića. Uz njega, internacionalno i reprezentativno iskustvo imaju i Nenad Milijaš i Miloš Ninković, koji je rešio da dođe u Zvezdu uprkos unosnijim ponudama iz inostranstva.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda okuplja bivše reprezentativce: Posle Jovanovića, Džajić zvao i Pantelića!

Izvor: Dzungla.org, 21.Jul.2013

Posle bivšeg fudbalera Anderlehta Milana Jovanovića, rukovodstvo Crvene zvezde rešeno je da na Marakanu dovede još jednog ofanzivca i bivšeg reprezentativca, Marka Pantelića.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.