Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 02:30

Zvezda odustala od Šengelije, Gruzijac se dogovorio sa novim klubom!

Prema informacijama pozudanog grčkog  portala“SDNA“ Tornike Šengelija je prihvatio ponudu Panatinaikosa i odlučio da karijeru nastavi u Atini, a da bi se transfer realizovao čeka se potvrda od njegovog sadašnjeg kluba Virtusa iz Bolonje.
Crvena zvezda je danas zvanično odustala od gruzijskog krilnog centra, a Panatinaikos namerava da to iskoristi i novom treneru Erginu Atamanu dovede i deseto pojačanje ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << leta.
Ipak, iskusni krilni centar ima ugovor sa Virtusom na još godinu dana, tako da će poslednju reč dati klub iz Bolonje.
Šengelija ima 31 godinu, a prošle sezone imao je prosek od 9.4 poena, tri skoka i 3.1 asistencije po meču u Evroligi.
Gruzijac je pre Virtusa igrao za Baskoniju i CSKA iz Moskve, a u dresu tima iz Vitorije bio je uvršten u idealnu petorku Evrolige 2018. godine.
Grci navode da je glavni razlog Šengelijine odluke da umesto Zvezde izabere Panatinaikos veća mogućnost da sa „zelenima“ igra na Fajnal-foru Evrolige i napadne trofej namenjen najboljem timu u Evropi.
Kompletan roster Panatinaikosa pogledajte OVDE.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Panatinaikos nudi Mirotiću četiri miliona godišnje, a nije im ni prvi izbor?

Izvor: B92, 23.Jul.2023

Grčki Panatinaikos navodno je ponudio Nikoli Mirotiću platu od četiri miliona evra po sezoni, prenosi italijanski "Sportando"...Doskorašnji košarkaš Barselone je tokom subote obznanio da će karijeru nastaviti van Srbije, a svakako da su Atinjani prvi među favoritima za njegov potpis...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.