Zvezda o tužbi: Nismo obavešteni, pravilnik je najbolji mogući

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda o tužbi: Nismo obavešteni, pravilnik je najbolji mogući

Izbori u Crvenoj zvezdi zakazani za 11. oktobar su pod velikim znakom pitanja, jer je grupa članova tužila klub zbog kršenja izborne procedure.

Međutim, čelnici Crvene zvezde su u zvaničnom saopštenju za javnost poručili da nisu obavešteni o bilo kakvoj tužbi.

Crvena zvezda nije obaveštena o bilo kakvoj tužbi protiv našeg kluba vezane za izbornu proceduru. Izborna komisija i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostali organi su maksimalno angažovani da sve radnje koje prethode izborima proteknu u najboljem redu i u interesu Crvene zvezde. U slučaju da tužba koju pominju pojedini mediji stvarno postoji, pravni zastupnici našeg kluba će u redovnoj proceduri dokazati da je Pravilnik o izborima koji je usvojio naš Upravni Odbor ipak najbolji mogući pravilnik, s obzirom na mnoge nepravilnosti koje su se dešavale od trenutka kada su izbori najavljeni.Sve strukture unutar kluba izražavaju zadovoljstvo zbog devete uzastopne pobede i u potpunosti se okreću rešavanju problema vezanih za monitoring Uefa oko licence za evropska takmicenja“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović: Zvezda nije obaveštena o tužbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2015

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas Tanjugu da crveno-beli nisu obavešteni o bilo kakvoj tužbi protiv kluba, vezano za izbornu proceduru...Pojedini mediji preneli su da su četvorica simpatizera Crvene zvezde sa plaćenom članarinom navodno podneli tužbu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.