Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 23:30

Zvezda nagradu od „Pari kupa“ donira narodnim kuhinjama na Kosovu

Fudbalski klub Crvena zvezda će premiju od osvajanja „Pari kupa“ u Rusiji donirati za narodne kuhinje na Kosovu, preneli su danas crveno-beli.
Zvezda je osvajanjem „Pari kupa“ osvojila i novčanu nagradu od 50.000 evra.
Uspesi Crvene zvezde su podvizi za dobrobit srpskog naroda. Odlučili smo da nagradu u celosti doniramo narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, kako bi bar malo pomogli našem ugroženom narodu„, izjavio je generalni direktor Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zvezdan Terzić.
„Želimo da sačuvamo naše Kosovo. Nastavićemo da pomažemo onima koji su najugroženiji, jer je Crvena zvezda uvek bila tu za svoj narod koji je čini velikom„, dodao je Terzić.
Podsetimo, šampion Srbije je upisao sve tri pobede na turniru u Sankt Peterburgu. Redom su padali Zenit, Nefči i Fenerbahče.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal,   Zvezdan Terzić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.