Zvezda krenula u akciju ”Kupujmo domaće”, iz Amerike vraćen Popović

Izvor: RTS, 07.Jun.2020, 18:48

Zvezda krenula u akciju ”Kupujmo domaće”, iz Amerike vraćen Popović

Mladi srpski centar Nikola Popović, nekadašnji igrač juniorskog tima Crvene zvezde, vratio se u tim sa Malog Kalemegdana nakon četvorogodišnjeg boravka na Boston Koledžu u Americi.
Ovaj 211 centimetra visoki Banjalučanin, koji pokriva pozicije 4 i 5, sa svojim matičnim klubom potpisao je četvorogodišnji ugovor.

Vraćanjem Popovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda je praktično krenula sa transfer politikom "Kupujmo domaće", koju je nedavno najavio predsednik kluba Nebojša Čović.

"Drago mi je da se vraćam u svoju kuću. Prethodne četiri godine proveo sam u SAD, napravio sam važan korak, stekao obrazovanje, stekao i dodatno igračko iskustvo i vraćam se u Crvenu zvezdu gde želim da ostavim veliki trag. Smatram da sam doneo najbolju odliku i da sam izabrao najbolji put. Sada je na meni da radim, da treniram i da se nametnem", rekao je prilikom potpisa ugovora Nikola Popović, koji je tokom karijere na Boston Koledžu bio jedan od najboljih centara u Ej-Si-Si konferenciji, jednoj od najjačih u En-Si-Ej-Ej ligi.
Prema dogovoru, Nikola će prvu od četiri sezone provesti u dresu FMP-a, gde će se privikavati na zahteve evropske košarke.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Zvezda već potvrdila transfer, uz poruku ''kupujmo domaće''!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Oglasio se i sam košarkaš, uz veliku želju da ostavi značajan trag u Zvezdi...Informacija koja se tokom dana pojavila u medijima, već večeras je dobila i zvaničnu potvrdu - dvadesettrogodišnji krilni centar Nikola Popović vratio se u Crvenu zvezdu, posle četvorogodišnjeg boravka u Americi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.