ZVANIČNO - Zvezda već potvrdila transfer, uz poruku kupujmo domaće!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 19:19

ZVANIČNO - Zvezda već potvrdila transfer, uz poruku ''kupujmo domaće''!

Oglasio se i sam košarkaš, uz veliku želju da ostavi značajan trag u Zvezdi.

Informacija koja se tokom dana pojavila u medijima, već večeras je dobila i zvaničnu potvrdu - dvadesettrogodišnji krilni centar Nikola Popović vratio se u Crvenu zvezdu, posle četvorogodišnjeg boravka u Americi, gde je nastupao za Boston koledž!

Kako je i najavljivano, Popović je sa Zvezdom potpisao četvorogodišnji ugovor, ali će prvu godinu ugovora provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u FMP-u iz Železnika.



''Dolaskom (povratkom) Popovića, Crvena zvezda je nastavila sa praksom davanja šanse svojoj deci i u skladu sa najavljenom transfer politikom 'kupujmo domaće'.







Nikola se vraća u svoju Crvenu zvezdu u kojoj želi da ostavi trag i kao senior:

''Drago mi je da se vraćam u svoju kuću. Prethodne četiri godine proveo sam u SAD, napravio sam važan korak, stekao obrazovanje,  stekao i dodatno igračko iskustvo, i vraćam se u Crvenu zvezdu gde želim da ostavim veliki trag.







Smatram da sam doneo najbolju odliku i da sam izabrao najbolji put. Sada je na meni da radim, da treniram i da se nametnem'', rekao je prilikom potpisa ugovora Nikola Popović, koji je tokom karijere na Boston Koledžu bio jedan od najboljih centara u ACC, najjačoj NCAA konferenciji.

Prema dogovoru, Nikola će prvu od četiri sezone provesti u dresu KK FMP, gde će se privikavati na zahteve evropske košarke u kojoj nije bio poslednje 4 godine.

Nikola dobro došao u Crvenu zvezdu!'',
navodi se na klupskom sajtu.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.