Jednim potezom -  pojačanje i za Zvezdu i za FMP!? Stiže Nik iz Bostona! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 17:58

Jednim potezom - pojačanje i za Zvezdu i za FMP!? Stiže ''Nik'' iz Bostona! (video)

Crvena zvezda je, po svemu sudeći, rešila pitanje trenera za novu sezonu, a uveliko se radi i na angažovanju novih igrača.

Saša Obradović će, prema najavama, uskoro biti i zvanično promovisan u novog trenera Crvene zvezde, a mnogo više znaće se sutra, posle konferencije za novinare, koja je zakazana za 13 časova.

Za to vreme, crveno-beli su priveli kraju još jedan važan posao, ali kada je igrački kadar u pitanju.

Kako ''Nova.rs'' prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom popodneva, Crvena zvezda angažovaće 23-godišnjeg Nikolu Popovića, diplomca Boston koledža!

Prema tim nezvaničnim saznanjima, ''Nik'' Popović, kako ga zovu u Americi, potpisaće sa Zvezdom ugovor na četiri godine, s tim da će prvu godinu ugovora provesti na ''kaljenju'' u FMP-u.

Popović igra na poziciji krilnog centra, a upućeniji ljubitelji košarke sećaju ga se i iz naših mlađih reprezentativnih selekcija. Sa U17 reprezentacijom Srbije je 2014. godine osvojio bronzanu medalju na Svetskom kadetskom prvenstvu.

U protekloj sezoni ostvario je prosečni učinak od 10.5 poena, 5.2 skoka, 1.6 asistencija uz 43.5% u šutu iz igre.

-

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kupujmo domaće" – prvo pojačanje Crvene zvezde

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Nikola Popović, mladi srpski centar, novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub s Malog Kalemegdana...Nekadašnji junior crveno-belih vratio se u matični klub posle četiri godine provedene u NCAA ligi i Univerzitetu Boston...Ugovor je potpisan na četiri godine...Popović je nekadašnji mladi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.