Zvezda krenula u akciju ”Kupujmo domaće”, iz Amerike vraćen Popović

Mladi srpski centar Nikola Popović, nekadašnji igrač juniorskog tima Crvene zvezde, vratio se u tim sa Malog Kalemegdana nakon četvorogodišnjeg boravka na Boston Koledžu u Americi.

Ovaj 211 centimetra visoki Banjalučanin, koji pokriva pozicije 4 i 5, sa svojim matičnim klubom potpisao je četvorogodišnji ugovor.

Vraćanjem Popovića Crvena zvezda je praktično krenula sa transfer politikom "Kupujmo domaće", koju je nedavno najavio predsednik kluba Nebojša Čović.

"Drago mi je da se vraćam u svoju kuću. Prethodne četiri godine proveo sam u SAD, napravio sam važan korak, stekao obrazovanje, stekao i dodatno igračko iskustvo i vraćam se u Crvenu zvezdu gde želim da ostavim veliki trag. Smatram da sam doneo najbolju odliku i da sam izabrao najbolji put. Sada je na meni da radim, da treniram i da se nametnem", rekao je prilikom potpisa ugovora Nikola Popović, koji je tokom karijere na Boston Koledžu bio jedan od najboljih centara u Ej-Si-Si konferenciji, jednoj od najjačih u En-Si-Ej-Ej ligi.

Prema dogovoru, Nikola će prvu od četiri sezone provesti u dresu FMP-a, gde će se privikavati na zahteve evropske košarke.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво