Zvezda bolja od Krškog na pripremama u Sloveniji

Izvor: Beta, 28.Jul.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od Krškog na pripremama u Sloveniji

KRSSKO, 28. jula 2014. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u ponedeljak u Sloveniji u pripremnoj utakmici za novu sezonu slovenačkog drugoligaša Krško sa 2:0.

Golove za crveno-bele postigli su debitant Daniel Avramovski u sedmom minutu i Darko Lazić u 74.

Avramovski je Zvezdu do prednosti doveo iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane sa oko 20 metara, pošto je protivnički golman loše procenio let lopte, a konačan rezultat je postavio Lazić jakim udarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sa oko 30 metara.

Beogradska ekipa je tokom celog meča bila bolja od Krškog, a dobre šanse za gol propustili su Djordje Despotović, Ifeani Onjilo i Nikola Karaklajić.

Poslednju pripremnu utakmicu u Sloveniji Crvena zvezda odigraće sutra od 18.30 u Ptuju protiv Hanovera.

pet/rć/tbv

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Avramovski briljirao i postigao gol na debiju za Zvezdu

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2014

REZERVISTI Crvene zvezde pobedili su Krško u kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji - 2:0 (1:0).Golove su postigli novajlija Daniel Avramovski iz slobodnog udarca u 7. i Darko Lazić u 74. minutu.Mladi makedonski vezista ostavio je upečatljiv utisak na debiju i pokazao da može mnogo da pruži,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.