Mladić i devojka iz Aleksinca krali sportsku odeću u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2024, 17:09

Mladić i devojka iz Aleksinca krali sportsku odeću u Nišu

Zbog sumnje da su u više navrata iz jedne prodavnice sportske opreme u Nišu ukrali veću količinu brendirane garderobe, policija je uhapsila 22-godišnjeg mladića iz Aleksinca i 18-godišnju devojku iz okoline tog grada.
Policija je pretresom stanova koje osumnjičeni koriste, pronašla magnete za uklanjanje takozvanih “zujalica“ sa robe, kao i ukradene predmete, koji će, kako navode, biti vraćeni vlasniku.
Protiv njih će biti podnete krivične prijave po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu....

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšeni mladić i devojka osumnjičeni da su krali sportsku odeću u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2024

Policija je uhapsila dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Aleksinca i osamnaestogodišnju devojku iz okoline tog mesta osumnjičene da su krali skup sportsku odeću iz jedne prodavnice u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.