Zvezda - Nigde nije kao kod kuće... (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 21:27

Zvezda - Nigde nije kao kod kuće... (foto)

Zvezdini fudbaleri trenirali zajedno posle 58 dana.

Fudbaleri Crvene zvezde imali su danas prvi zajednički trening posle 58 dana, kada su obustavljeni zbog pandemije korona virusa.

Zvezdini igrači poslednjih sedam dana su radili u manjim grupama.

Trenirali su na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić", a u nastavku pogledajte fotografije koje su crveno-beli podelili na Tviter profilu uz naslov "Nigde nije kao kod kuće".

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastavak prvenstva je zakazan za 30. maj, a Crvenu zvezdu deli pobeda od titule šampiona Srbije.

Nigde kao kod kuće! 🥰🏡

🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/HLXvZtoJE9

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 11, 2020
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Coronavirus,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO: Posle 58 dana fudbaleri Crvene zvezde odradili zajednički trening (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020

Prštalo je u Ljutice Bogdana...Pandemija korona virusa odvojila je od terena i saigrača gotovo dva meseca svakog od fudbalera Crvene zvezde, a danas su konačno posle 58 dana momci u Ljutice Bogdana mogli da odrade zajednički trening u sklopu priprema za nastavak prvenstva 30. maja u kojem je Zvezdi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.