ZVEZDA SE PRIPREMA U STAROJ PAZOVI: Evo čime je Duško Ivanović posebno zadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 20:01

ZVEZDA SE PRIPREMA U STAROJ PAZOVI: Evo čime je Duško Ivanović posebno zadovoljan

Crveno-beli počeli pripreme za novu sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde započeli su od subote pripreme za novu sezonu, u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Svoje prve utiske i ambicije na početku izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

-  Nova sezona, novi igrači, novi tim, ali ambicije jednog kluba kao što je Zvezda uvek ostaju iste. Prvi dani su kao i uvek, ali mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su igrači došli u jednom dosta dobrom stanju. Vidi se ambicija, naročito kod ovih novih igrača, želja da se što pre prilagode i gri i načinu života. Mislim da za sad sve ide ok - ocenio je Ivanović.

On se osvrnuo i na uslove za trening.

– Ovde zaista imamo izvanredne uslove za trening, usluga, servis… Došli smo iz dva razloga: prvo da se maknemo od vrućine, a drugo da imamo veću mogućnost za treninge, bolju rekuperaciju, i da iskoristimo 5-6 dana na maksimalno mogući način, da bismo mogli da počenmo sa prijateljskim utakmicamaobjasnio je trener Zvezde.

Trenutno na pripremama nisu ovoletošnja pojačanja Jago Dos Santos (Brazil), Majk Tobi (Slovenija), Dejan Davidovac (Srbija) i Marko Simonović (Crna Gora), koji nastupaju na Svetskom prvenstvu.

Ekipi će se kasnije, uz dozvolu kluba, priključiti Šabaz Nejpir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 16:09

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u subotu pripreme za novu sezonu, a među njima je i Adam Hanga...Jedno od velikih pojačanja crveno-belih je iskusni internacionalac, kome je prelazak u Crvenu zvezdu prvi evroligaški klub van Španije u kojoj je proveo skoro deceniju i po...Hanga je u intervjuu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.