Nova vest
Košarka

Utorak, 29.08.2023.

14:30

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u subotu pripreme za novu sezonu, a među njima je i Adam Hanga.

Izvor: DP

Autor: DP

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost
Foto: KK Crvena zvezda

Jedno od velikih pojačanja crveno-belih je iskusni internacionalac, kome je prelazak u Crvenu zvezdu prvi evroligaški klub van Španije u kojoj je proveo skoro deceniju i po.

Hanga je u intervjuu za klupski sajt govoiro o dolasku među crveno-bele, novom iskustvu, pripremama u Staroj Pazovi i punim tribinama pred kojima jedva čeka da zaigra kao košarkaš Crvene zvezde.

"Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam deo Crvene zvezde. Ovo je novo prilika i šasna u mojoj karijeri. Kako mi je istekao ugovor s Realom, rekao sam menadžeru da želim i dalje da igram u Evroligi. Zvezda mi je dala tu priliku i veoma mi je drago zbog toga", rekao je Hanga.

Ekipa Duška Ivanovića nalazi se u Staroj Pazovi, gde će ciklus mini priprema okončati prijateljskom utakmicom sa ekipom Spartaka u četvrtak.

"Počeli smo sezonu, prošle nedelje smo imali individualne treninga, a ove smo konačno počeli sa timskim, potrebno je da se kao grupa upoznamo i da igramo. Daleko smo od početak sezone i čeka nas mnogo posla. Očekujem mnogo. proveo sam 13 godina u Španiji , već posle 6-7 godina nisam sebe više smatrao strancem. Sada je sve ovo za mene novo i izazov je. Ovaj tim ima svetlu budućnost. Miksm iskusnih igrača i novajlija. Uzbuđen sam, ne mogu da doćekam da zaigram pred 20.000 navijača. Tome se baš iskreno radujem",
poručio je Hanga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu