Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 16:09

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u subotu pripreme za novu sezonu, a među njima je i Adam Hanga.

Jedno od velikih pojačanja crveno-belih je iskusni internacionalac, kome je prelazak u Crvenu zvezdu prvi evroligaški klub van Španije u kojoj je proveo skoro deceniju i po.

Hanga je u intervjuu za klupski sajt govoiro o dolasku među crveno-bele, novom iskustvu, pripremama u Staroj Pazovi i punim tribinama pred kojima jedva čeka da zaigra kao košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde.

"Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam deo Crvene zvezde. Ovo je novo prilika i šasna u mojoj karijeri. Kako mi je istekao ugovor s Realom, rekao sam menadžeru da želim i dalje da igram u Evroligi. Zvezda mi je dala tu priliku i veoma mi je drago zbog toga", rekao je Hanga.

Ekipa Duška Ivanovića nalazi se u Staroj Pazovi, gde će ciklus mini priprema okončati prijateljskom utakmicom sa ekipom Spartaka u četvrtak.



"Počeli smo sezonu, prošle nedelje smo imali individualne treninga, a ove smo konačno počeli sa timskim, potrebno je da se kao grupa upoznamo i da igramo. Daleko smo od početak sezone i čeka nas mnogo posla. Očekujem mnogo. proveo sam 13 godina u Španiji , već posle 6-7 godina nisam sebe više smatrao strancem. Sada je sve ovo za mene novo i izazov je. Ovaj tim ima svetlu budućnost. Miksm iskusnih igrača i novajlija. Uzbuđen sam, ne mogu da doćekam da zaigram pred 20.000 navijača. Tome se baš iskreno radujem",
poručio je Hanga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.