Voša vratila brejk - Novosađani imaju meč loptu za titulu!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša vratila 'brejk' - Novosađani imaju 'meč loptu' za titulu!

Odbojkaši novosadske Vojvodine savladali su Crvenu zvezdu u trećem meču finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata i tako stigli na korak od trofeja.

Odbojkaši Vojvodine pobedili su danas na Banjici ekipu Crvene zvezde sa 3:0 (25:23, 26:24, 29:27) i tako poveli sa 2:1 u finalnoj seriji plej–ofa Superlige Srbije.

Novosađani su do trijumfa u SC "Voždovac" na Banjici stigli posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 94 minuta igre.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Petar Premović sa 19 poena, a najbolje ga je pratio David Mehić sa dva poena manje.

U redovima Zvezde najbolji su bili Dušan Stojsavljević i Milutin Nejić sa po 15 poena.

Ekipa koja prva stigne do tri trijumfa u seriji biće šampion Srbije.

Četvrta utakmica igra se u nedelju od 18.00 takođe u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Voša uzvratila Zvezdi, povela 2-1 u Beogradu

Izvor: B92, 20.Apr.2017

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Crvenu zvezdu 3-0 (25:23, 26:24, 29:27) i tako poveli 2-1 u finalnoj seriji plej"ofa Superlige Srbije. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Petar Premović sa 19 poena, a najbolje ga je pratio David Mehić sa dva poena manje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.