Vildoza uporedio Ivanovića i aktuelnog trenera: Sada sarađujem sa Atamanom i nadam se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 19:00

Vildoza uporedio Ivanovića i aktuelnog trenera: "Sada sarađujem sa Atamanom i nadam se..."

Imao je određenih problema u Zvezdi.

Argentinski košarkaš Luka Vildoza je u Crvenu zvezdu stigao početkom prošle sezone i za kratko vreme postao miljenik navijača beogradskog kluba.

Vildoza je sjajnim partijama zaslužio nagradu igrača meseca u Evroligi, međutim posle povrede i problema sa devojkom pao je u formi i to je trajalo do kraja sezone kada je Zvezda izgubila u finalu ABA lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sada je u Panatinaikosu i priznaje za grčke medije da se u Zvezdi mnogo promenio.

- Posle mesec dana kako sam stigao bio sam izabran za najboljeg igrača meseca u Evroligi. Bio sam srećan i ponosan i to mije trebalo u psihičkom smislu. Svi u klubu su mi pomogli da budem novi Luka - rekao je Vildoza.

Upitan je o razlikama između Duška Ivanovića s kojim je radio u Zvezdi i Ergina Atamana, koji mu je sada trener.

- Mnogo je razlika. Imaju potpuno drugačiji način vođenja ekipe i rada sa igračima. Duško je strog i tera te do krajnjih granica, ali svaki igrač napreduje kod njega. Najbolje sezone u karijeri sam igrao kod Ivanovića. Sada sarađujem sa Atamanom i nadam se da zajedno možemo da učinimo tim boljim. On ne radi kao Duško, potpuno mu je drugi pristup - kaže Vildoza.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vildosa: Nedostaje mi Zvezda

Izvor: B92, 14.Nov.2023, 16:07

Argentinski košarkaš Luka Vildosa je od ove sezone igrač Panatinaikosa, u koji je došao iz redove Crvene zvezde...Luki je dosta značio period koji je proveo u Beogradu, gde mu se vratilo samopouzdanje i gde je imao veliku podršku navijača Crvene zvezde..."Vratilo mi se samopouzdanje, naročito...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.