Veliki poduhvat - Koliko Zvezda ima igrača pod ugovorom? (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 10:57

Veliki poduhvat - Koliko Zvezda ima igrača pod ugovorom? (foto)

Da ih ima i više nego što treba, uočljivo je i u seniorskom timu. Plus pozajmice, plus omladinci...

Crvena zvezda je na sjajan način započela novu sezonu, dve ubedljive pobede na svom terenu u prva dva kola, bez primljenog gola, dovoljno da se odmah zasedne na vrh tabele, a dodatni razlog za zadovoljstvo je i lepršava igra u kojoj do punog izražaja dolaze nedavna pojačanja Aleksandar Katai i Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Spiridonović.

Ipak, ono što se očekuje u narednih nedeljama, jesu i neki izlazni transferi, kako bi se igrački kadar sveo na optimalan broj i kako bi se i zaradila značajna sredstva tokom letnje pijace.

A kako izgleda kompletan spisak Zvezdinih igrača pod ugovorom u ovom trenutku, ilustrovao je sve popularniji tviteraš ''Playtony'' koji na sjajan način prati i Zvezdin evropski put, odnosno potencijalne rivale u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i mnoge druge aktuelnosti vezane za naš najtrofejniji klub.

Kao što možete da vidite OVDE, za sada je tu čak 34 igrača u seniorskom timu, u drugom timu još petorica, ali je jasno da će se taj broj uskoro smanjiti.

Na pozajmicama širom Srbije je još 16 igrača, plus 19 u Zvezdinoj filijali Grafičaru i 36 među omladincima.

Dakle, 34+5+16+19+36 = 110 igrača.

-

-

Uz veliku pomoc nekoliko prijatelja uspeo sam da sastavim kompletnu listu svih igraca sa profesionalnim ugovorom u @crvenazvezdafk. https://t.co/8Zh3pAgj3H pic.twitter.com/WIeyZfQA5o

— Playtony (@Playtony_rsb) August 5, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.