Večiti dobili licence za Evropu, Zvezda namirila 10 miliona evra duga

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti dobili licence za Evropu, Zvezda namirila 10 miliona evra duga

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda dobili su dozvolu da se takmiče u Evropi naredne sezone.

Fudbalski savez Srbije odobrio je licence večitim rivalima, pa će crno-beli učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Zvezda, koja je namirila skoro 10 miliona evra duga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crveno-beli su dugovanja namirila novim ugovorom od Gasproma koji je doneo 4,5 miliona evra i dva miliona po starom ugovoru za prolećni deo sezone od naftnog giganta. Milion je plaćen prodajom polovine prava na talentovanog napadača Luku Jovića, a preostala suma od donacija članova uprave i sponzora.

Našim najvećim klubovima prošle su žalbe na sednici Komisije za žalbe FSS koja je zasedala u ponedeljak, pa se Zvezda vraća u Evropu posle jednogodišnje pauze.

Sudbina Vojvodine biće poznata u sredu nakon što bude pregledan dodatni materijal, a žalbe su podneli i Novi Pazar i Jagodina, koja je u međuvremenu odustala od licenciranja za evro-takmičenja.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večiti dobili licence za Evropu, Zvezda namirila 10 miliona evra duga

Izvor: Prva.rs, 25.Maj.2015

Fudbalski savez Srbije odobrio je licence večitim rivalima, pa će crno-beli učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Zvezda, koja je namirila skoro 10 miliona evra duga, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.  .  . Crveno-beli su dugovanja namirila novim ugovorom od Gasproma koji je doneo 4,5...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.