Uživo: Vojvodina izjednačila u Novom Sadu protiv Zvezde, strelac Veselinović - 1:1!

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Vojvodina izjednačila u Novom Sadu protiv Zvezde, strelac Veselinović - 1:1!

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su naslov prvaka u Jelen Superligi kolo pre kraja, pa u poslednjoj rundi takmičenja mogu samo da spuste zavesu na uspešnu sezonu. Crveno-beli igraju na "Karađorđu" protiv Vojvodine, a duel u Novom Sadu možete uživo pratiti na Blicsport.rs!

Sve je već rešeno što se tiče gornjeg dela tabele, tako da će Vojvodina i Zvezda odmeriti snage, verovatno, sa mlađim pogonom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isprobati igrače koji nisu dobijali previše priliku da igraju ove sezone.

U poslednjem duelu dve ekipe, slavio je domaćin na Marakani iako je bio u minusu nakon prvih 45 minuta, a pobedonosni gol postigao je Dragan Mrđa koji neće igrati zbog reprezentativnih obaveza, kao i mnogi drugi igrači u Voši i Zvezdi.

Za gostujućoj ekipi od prvog minuta igraće: Rajković, Pavićević, Kelhar, Krneta, Nenadić, Gogić, Milijaš, Ninković, Savićević, Onjilo, Rakić.

Domaćin je istrčao u sledećem sastavu: Žakula, Živković, Novaković, Pekarić, Nastić, Ivanić, Popara, Alivodić, Puškarić, Poletanović, Veselinović.

Vojvodina je imala prvu priliku na utakmici kada je Veselinović raspalio sa nekih 17 metara, dok je Rajković malo konfuzno reagovao pošto je lopta išla direktno ka njemu, ali je uspeo da je odbije do defanzivaca koji su je ispucali daleko od gola.

U prvih deset minuta nije bilo izglednijih prilika od Veselinovićeve za pogodak, ali je linijski sudija upravo prekinuo jednu koja je mogla da uzdrma čuvara mreže crveno-belih pošto je signalizirao sporan ofsajd Poletanoviću. U 17. minutu Puškarić je pokušao nakon centaršuta, ali je Rajković ponovo bio na zadatku i skinuo nogom pokušaj ofanzivca Vojvodine.

Od tada, igralo se između dva šesnaesterca bez prilika, ali je u 27. minutu Nenad Milijaš došao do prilike da uputi udarac izvan kaznenog prostora i ugrozi Žakulu, ali nije bio precizan. Svaki pas koji je bio namenjen da prođe iza odbrane oba kluba, veoma lako je prekinut, izgleda, da je Zvezda bila već na petom nebu zbog titule, dok Vojvodina nije imala razlog da juri neku prednost.

Voša je bila na korak od gola na četiri minuta do kraja prvog poluvremena pošto je prvo Rajković fenomenalnom parod izvadio šut Alivodića iz levog ugla, a onda je 15 sekundi kasnije Pekarić sa dva metra promašio okvir gola.

Iako su Novosađani imali inicijativu, u drugo poluvreme su ušli sa golom minusa, jer je Savo Pavićević u poslednjem minutu prvog dela igre prošao po desnoj strani, pogledao, a zatim i uputio loptu na ivicu peterca gde se, poput duha, našao Đorđe Rakić koji je zatresao mrežu Žakule.

Vojvodina je nastavila sa istom igrom kao i u prvih 45 minuta, ali ovoga puta su i krunisali inicijativu nakon što je u 48. minutu Enver Alivodić prošao po desnoj strani u šesnastercu, te je dodao do Veselinoviću koji se namestio i pogodio bliži ugao za izjednačenje na "Karađorđu".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Vojvodina izjednačila na "Karađorđu" protiv Zvezde, strelac Veselinović - 1:1!

Izvor: Blic, 28.Maj.2014

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su naslov prvaka u Jelen Superligi kolo pre kraja, pa u poslednjoj rundi takmičenja mogu samo da spuste zavesu na uspešnu sezonu. Crveno-beli igraju na "Karađorđu" protiv Vojvodine, a duel u Novom Sadu možete uživo pratiti na Blicsport.rs!..Sve je već rešeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.