Dragan Mrđa: 3:3 u Novom Sadu je pozitivan rezultat

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Maj.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Mrđa: 3:3 u Novom Sadu je pozitivan rezultat

Opet je tu i to posle sezone u kojoj mu mnogi nisu davali ni šanse u pretpostavkama ko bi mogao da postane prvi strelac Crvene zvezde!
(FOTO: Z. Stojadinović)
A Dragan Mrđa postao je najefikasniji fudbaler JSL iako je polovinu jesenjeg dela sezone bio u drugom planu trenera Stojanovića. Zvezda je bez Mrđe u Novom Sadu stigla samo do 3:3…
Nisam uspeo da se čujem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nekim iz Zvezde jer je slab internet, ali video sam rezultat koji je ,,pozitivan – 3:3“… Nije lako igrati utakmicu pre koje je sve rešeno
Mrđa se vratio golovima koji su ga preporučili i selektoru:
Srećan sam da sam opet u reprezentaciji što znači da sam nešto dobro uradio iza sebe – imam dobru sezonu, osvojili smo titulu posle šest godina. Sigurno imam samopouzdanje i nadam se da ću iskoristiti to i u reprezentaciji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.