Uživo: Nastavak posrtanja ili buđenje? Za sada prosidba! Zvezda - Čukarički

Izvor: Blic, 12.Avg.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nastavak posrtanja ili buđenje? Za sada prosidba! Zvezda - Čukarički

Fudbalere Crvene zvezde ovog popodneva čega najveći izazov od početka sezone, pošto im na stadionu „Rajko Mitić” gostuje Čukarički u derbiju 5. kola Superlige Srbije, a dešavanja sa ovog susreta čiji je početak zakazan za 19 sati možete uživo pratiti uz „Blicsport”.

Iako su među glavnim favoritima za titulu, ni Zvezda ni Čukarički nisu dočekali međusobni duel u najboljoj formi, ali su oba tima uspela u prošlom kolu da ostvare pobede nad gradskim rivalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno-beli protiv Voždovca (2:3), a belo-crni protiv OFK Beograda (1:0).

Oba kluba bi eventualnim trijumfom večeras malo umirili svoje navijače posle ranih eliminacija u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Čukarički će imati nešto teži posao, jer je tokom prethodne nedelje ostao bez dva prvotimca Darka Brežančića, koji je potpisao za AZ Alkmar, i Nikole Stojiljkovića, novog fudbalera Brage.

Uoči meča, crveno-beli su u "fan zoni" ponudili najmlađim navijačima da se ispred zapadne tribine igraju "kockice" ili se fotografišu na panou na kome je prikazan Luis Ibanjez.

Da će domaći imati solidnu podršku na ovom susretu, govore i scene od 18.30, kada je ispred blagajne najvećeg stadiona u Srbiji bila primetna prilična gužva.

Ono što će "delije" svakako moći da vide na ovom meču je novajlija Srđan Plavšić, koji je dan posle potpisivanja za Zvezdu uvršten u njen prvi tim.

Uoči samog meča, nekoliko navijača držalo je nesvakidašnji transparent, očigledno dajući podršku prijatelju. Na toj nekoliko metara velikoj poruci pisalo je "Ivana, udaj se za mene!".

Crvena zvezda - Čukarički (od 19 časova).

Beograd - Stadion: „Rajko Mitić”

Sudija: Danilo Grujić (Niš)

FK Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković - Petković, Jovanović, Pavićević, Ibanjez - Kovačević, Grujić - Vered, Stojanović, Plavšić - Vieira

FK Čukarički (4-2-3-1): Stevanović - Stojković, Ranđelović, Pjasentin, Ostojić - Regan, D. Srnić - S. Srnić, Matić, Mandić - Pavlović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poluvreme: Vrlo zanimljiv meč na „Marakani”, Zvezda - Čukarički 0:1!

Izvor: Blic, 12.Avg.2015

Fudbalere Crvene zvezde ovog popodneva čega najveći izazov od početka sezone, pošto im na stadionu „Rajko Mitić” gostuje Čukarički u derbiju 5. kola Superlige Srbije, a dešavanja sa ovog susreta čiji je početak zakazan za 19 sati možete uživo pratiti uz „Blicsport”. Na poluvremenu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.