Uživo: Crveno-beli prvi put bez Šilba na evropskom ispitu, Nižnji - Zvezda 4:3

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli prvi put bez Šilba na evropskom ispitu, Nižnji - Zvezda 4:3

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Nižnjem u drugom kolu druge faze grupe L Evrokupa, a dešavanja sa ovog meča koji počinje oko 16:45 pratićemo uživo uz Blicsport.

Crvena zvezda je prvo ispratila Bilbao iz Pionira sa velikih 105:87, Nižnji je trijumfovao protiv Panioniosa, pa će pobednik ovog meča zauzeti prvo mesto. U utorak, Bilbao je savladao Panionios i ima trijumf i poraz posle dva kola, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je tim iz Atine na dnu tabele.

Uprkos ishodu prvog meča, Zvezda ne ulazi u potpunom naletu u novi meč, jer je uzdrmana situacijom oko Blejka Šilba, koji nije doputovao sa ekipom u Rusiju, a imao je malu minutažu protiv Radničkog u ABA ligi. Ekipa Dejana Radonjića je dobila taj meč uprkos igri za zaborav, a sada je na novom teškom gostujućem ispitu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.