Uvredljivi grafiti na Zvezdinom stadionu pred Tadićevu posetu!

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvredljivi grafiti na Zvezdinom stadionu pred Tadićevu posetu!

Najavljeno je da će predsednik Srbije Boris Tadić danas biti gost Crvene zvezde prilikom obeležavanja 20–godišnjice osvajanja titule prvaka Evrope. Međutim, iako su državni organi pomogli crveno–belima da obezbede evropsku licencu kroz sponzorstvo Telekoma Srbija koje je na pragu ozvaničenja, to pojedinim navijačima nije dovoljan razlog da odobre posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvog čoveka države svom voljenom klubu.

Naime, uoči posete Borisa Tadića, prvo je anonimno dojavljeno da je postavljena bomba na Marakani, a ispostavilo se da je dojava lažna. Zatim, su nepoznati počinioci išarali stadion uvredljivim parolama.
Na zidovima sportskog zdanja u Ljutice Bogdana 1 našli su se grafiti „Tadiću izdajico”, „Tadiću dalje od Zvezde”, kao i ostale parole pune psovki.
Veliki broj tih grafita oko službenog ulaza na stadion već je prekrečen, ali su druge parole ostale.
Predsednik Srbije će danas u 15 sati posetiti fudbalski klub Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.