UŽIVO: Cedevita - Crvena zvezda (19.00)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Cedevita - Crvena zvezda (19.00)

Treći meč finala plej-ofa ABA lige mogao bi da bude i poslednji ukoliko Crvena zvezda na gostovanju u Zagrebu savlada Cedevitu pošto su crveno-beli u prva dva meča odbranili prednost domaćeg terena ubedljivim pobedama protiv hrvatskog šampiona. Meč iz Doma sportova pratićemo iz minuta u minut, ostanite uz VESTIONLINE.

Samo u prvoj četvrtini prve utakmice Cedevita je nagovestila da bi mogla da bude ravnopravan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rival srpskom šampionu, ali u preostalih sedam bilo je jasno ko je bolji tim i bilo bi pravo iznenađenje ukoliko bi tim Veljka Mršića uspeo da produži seriju.

Crvena zvezda je nekako uspela da pronađe rešenje za neigranje Stefana Jovića, dok je primetno koliko Cedevita zavisti od Rajana Boutrajta koji je u drugom meču obnovio povredu i neće ga biti na današnjem meču. Iako povređen Toni Katić bi trebalo da se nađe u ekipi iz Zagreba.

Crveno-beli su posle trijumfa u utorak najavili da idu u Zagreb po pobedu kako bi što pre okončali ovu seriju i naspavali se do početka domaćeg šampionata. Napominjemo da će osvajač trofeja sledeće sezone igrati u Evroligi i da je klub sa Malog Kalemegdana u tome uspevao u prethodne dve sezone.

Ako se čudo desi pa Cedevita smanji na 2:1 u pobedama naredni meč bio bi odigran već u petak, takođe u Zagrebu, takođe u 19.00 sati.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda na poluvreme od titule u ABA ligi! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017

Nakon prvih 20 minuta Crvena zvezda vodi protiv Cedevite i nalazi se na samo poluvreme od nove titule ABA lige...Nakon prvih 20 minuta ekipa Dejana Radonjića igra sasvim solidno u Zagrebu protiv Cedevite i vodi sa 39:46 pa se sada nalazi na poluvreme od slavlja...Crvena zvezda je stigla do 8:0 nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.