Kamioni čekaju šest sati na graničnom prelazu Horgoš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 06:59

Kamioni čekaju šest sati na graničnom prelazu Horgoš

Prema informacijama Uprave granične Policije RS od 17.30 časova, kamioni čekaju šest sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Teretna vozila se zadržavaju po tri sata na prelazima Gradina i Kelebija, 120 minuta na prelazu Batrovci, na izlazu i po jedan sat na prelazima Bogojevo, na izlazu i Preševo, na ulazu u zemlju....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Teretnjaci na Horgošu čekaju šest sati, dva sata zadržavanja na Batrovcima

Izvor: Blic, 09.Maj.2024

Prema informacijama Uprave granične policije jutros na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekaju šest sati, na Kelebiji tri sata, a na Batrovcima dva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.