U stilu slavnog oca: Pogledajte spektakularan gol Vujadina Savića /VIDEO/

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stilu slavnog oca: Pogledajte spektakularan gol Vujadina Savića /VIDEO/

Vujadin Savić, bivši štoper Crvene zvezde, a sada član moldavskog Šerifa, postigao je prelep izjednačujući gol "makazicama" protiv Zarije u moldavskom prvenstvu.

Zarija je povela iz prestrogo dosuđenog jedanaesterca u 63. minutu, ali je naš internacionalac uspeo da ispravi neparvdu osam minuta kasnije. I to na kakav način, makazicama na koje je otac Dušan, bivši slavni golgeter, sigurno ponosan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Savić je dokazao šta sve može, pošto takve njegove poteze nismo imali prilike da vidimo dok je igrao u našim klubovima. Dres Šerifa nose i još jedan bivši igrač Crvene zvezde Brazilac Kadu, kao i Mihajlo Cakić, nekadašnja uzdanica OFK Beograda.

Tim iz Tiraspolja je trenutno treći na tabeli moldavskog šampionata sa dva boda manje od vodećih Dačije i Zimbrua.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) TATA MORA DA JE PONOSAN: Pogledajte gol makazicama Vujadina Savića!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2015

Novi fudbaler Šerifa proslavio se golom protiv ekipe Zarije..Fudbaler Šerifa i srpski internacionalac Vujadin Savić postigao je predivan gol na meču protiv ekipe Zarije Balti...Zarija je povela u 63. minutu golom Bogija, a Savić je izjednačio 71. i to golom makazicama...Savić je pre nekoliko meseci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.