Transferi uživo: Eduardo u Partizanu, Inter postavio Gasperinija za trenera

Izvor: Blic, 24.Jun.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Eduardo u Partizanu, Inter postavio Gasperinija za trenera

Zahuktava se letnji prelazni rok u evropskom fudbalu, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u našem tradicionalnom blogu.

16:50 - PSV i Roda uspeli su da se dogovore u vezi sa pozajmicom Jagoša Vukovića pa će srpski reprezentativac sledeću sezonu definitivno provesti u timu iz Kerkradea.

Bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvene zvezde i Rada prošle sezone je odigrao samo pet utakmica u dresu tima iz Ajndhovena, a kako nije uspeo da popravi svoj status odlučio je da pređe u klub u kojem će igrati više.

16:23 - Plejmejker Santosa Paulo Enrike Ganso rekao je da sanja prelazak u Milan, ali tek za šest meseci nakon odigranog svetskog prvenstva za klubove gde će Brazilac nastupati sa matičnim klubom.

16:01 - Kako je Blicsport.rs najavio ranije tokom dana, novi trener Intera je od ovog petka je - Đan Pjero Gasperini.

Jednogodišnji ugovor je vredan 1,2 miliona evra, a vest je zvanično potvrđena od strane Intera.

15:43 - Reprezentativac Italije Domeniko Krišito potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, prema kojem će u naredne četiri sezone imati platu od 2,5 miliona evra godišnje.

Kada su u pitanju pojačanja Zenita među njima sigurno neće biti Emanuela Adebajora koji je izjavio da ne može sebe da zamisli kao člana nekog ruskog kluba.

15:18 - Ljubomir Fejsa je napustio Partizan i potpisao četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

14:57 - Brazilski napadač Eduardo je stigao u Partizan, sa kojim je potpisao ugovor. Obratio se potom predstavnicima medija i krenuo put Slovenije gde su crno-beli na pripremama. Pročitajte najzanimljivije detalje njegovog obraćanja javnosti.

14:33 - Nakon što je Nenad Tomović odbio da se preseli u Kjevo iz Verone uprava Đenove je izgleda uspela da postigne dogovor sa Lećeom pa bi srpski reprezentativac i sledeće sezone mogao da nosi dres kluba iz Pullje za koji je prošle godine igrao kao pozajmljen igrač. No, u igru se naprasno uključila i Sijena, pa ostaje da se vidi gde će na kraju ovaj defanzivac nastaviti svoju karijeru.

Pored Tomovića Đenova je na pozajmicu u Leće poslala i Andreu Espozita koji je prošle godine igrao za Livorno i Bolonju.

14:07 - Malaga je nastavila da se pojačava pa je posle nekoliko inostranih pojačanja u svoje redove dovela i bivšeg reprezentativca Španije, Hoakina Sančeza.

Hoakin je sa svojim novim klubom potpisao trogodišnji ugovor, a Valensija, za koju je igrao u prethodnih pet sezona, je dobila obeštećenje od četiri miliona evra.

13:45 - Bivši reprezentativni golman Vlada Avramov gotovo sigurno će da napusti redove Fiorentine, a spominje se čak i njegov mogući povratak na gol Vojvodine sa kojeg se svojevremeno otisnuo u inostranstvo.

Međutim, mnogo realnija varijanta je da se Avramov preseli u Seriju B gde bi nastupao za Modenu, koja je veoma zainteresovana za njegove usluge.

13:20 - Sada već bivši fudbaler Fiorentine, Marko Donadel, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Napolijem u koji je stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa klubom iz Firence.

Pored Donadela Napoli bi uskoro mogao da pojača i fudbaler Udinezea, Gokhan Inler, jer su dva kluba postigla dogovor te preostaje da klub sa juga Italije ispuni lične uslove švajcarskog fudbalera.

12:55 - Ukoliko ne dođe do nekog velikog preokreta novi trener Intera će gotovo sigurno biti Đan Pjero Gasperini.

On će u toku dana, ili najkasnije u subotu, potpisati jednogodišnji ugovor sa "nero-azurima” sa opcijom da saradnja bude produžena za još 12 meseci.

12:33 - Dolaskom Viljas-Boaša na klupu Čelsija povećale su se i šanse da a pojedini igrači Porta pojačaju "plavce” pa je tako prema izvorima britanskih medija Kolumbijac Falkao na korak od sporazuma sa vicešampionom Engleske.

Čelsi je navodno spreman da Portugalcima isplati obeštećenje od 26,5 miliona funti, dok bi Falkao zarađivao pet miliona funti godišnje.

12:13 - Za Partizan još uvek nije gotov prelazni rok, najavljuje trener Aleksandar Stanojević.

11:52 - Arsenal je bez previše razmišljanja odbio prvu ponudu Barselone za Seska Fabregasa koja je, ako je verovati engleskom listu „San", iznosila 27 miliona funti. „Miror" je došao do informacije da su Španci u međuvremenu ponudili četiri miliona više, ali je odgovor kluba iz Severnog Londona bio isti.

Pre samo nekoliko dana predsednik Katalonaca, Sandro Rosel, izjavio je da kapiten „tobdžija" ne vredi 40 miliona evra, koliko Englezi očekuju da zarade na ovom transferu, ali se niko nije nadao da će pregovore otpočeti sa toliko niskom ponudom. Previše taktiziranja moglo bi da se obije o glavu Barseloni pošto se u trku za reprezentativca Španije umešao i Milan.

11:30 - Najbolji igrač prošlog Mondijala Dijego Forlan na korak je od ostvarenja svoje želje, da karijeru nastavi u Engleskoj.

Prema pisanju britanske štampe, Totenhem je poveo u trci za ovim napadačem madridskog Atletika, čiji je predsednik Enrike Serezo potvrdio da je Urugvajčev prvi izbor - Engleska.

11:06 - Čelsi je po svoj prilici odustao od dovđenja Nejmara, 19-godišnje zvezde Santosa sa kojim je osvojio Kopa libertadores, postigavši pritom jedan pogodak u finalu.

Prema pisanju britanskih medija, čelnici londonskog kluba su poručili svojim kolegama iz Brazila da ne žele da plate zatraženih 45 miliona funti za ovog napadača, nakon što je njihova prvobitna ponuda od 30 miliona odbijena.

U Španiji, sa druge strane, mediji najavljuju da je Nejmar "već viđen" u Realu, gde bi trebalo da zarađuje nešto preko šest miliona evra godišnje.

10:44 - I dok u Partizanu očekuju dolazak Eduarda Pašeka na pripreme koje se odvijaju u Sloveniji, gde su crno-beli u četvrtak odigrali 2:2 sa Olimpijom, ostajemo još malo uz domaći fudbal i to zbog Vojvodine. U nju bi ovog leta mogao da dođe novi vezni igrač i to kapiten Mogrena, 22-godišnji Petar Grbić.

10:25 - Kada smo već blog uživo otvorili bivšim Zvezdašem, da se podsetimo i da postoji mogućnost da njegov nekadašnji saigrač Nenad Kovačević dođe ponovo u beogradske crveno-bele.

10:01 - Karijera Boška Jankovića u Italiji izgleda da se približila kraju. Fudbalski reprezentativac Srbije po svoj prilici neće ostati u Đenovi, gde je stigao posle godinu dana provedenih Palermu, a italijanski mediji javljaju da su pred njim dva puta. Oba vode ka Španiji.

Jedan je Majorka, koja mu je bila prvi inostrani tim nakon što je napustio Crvenu zvezdu, a drugi je Atletiko Madrid. Upravo bi u madridskim "jorgandžijama” Janković možda dobio i najveću šansu, jer je pre 15-ak dana trener postao Gregorio Manzano, koji je sa Boškom sarađivao u Majorci u sezoni 2006/2007.

10:00 - Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg "bloga uživo" posvećenom letnjem prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja letnjeg prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Povezane vesti: Transferi: Viljas-Boaš dovodi Hulka u Čelsi, Mutu u Ćezeni! Transferi: Stigla dva Pačeka, na Marakanu dolazi i Bruno Mezenga! Transferi: Šaranov u Makabiju, Fejsa prošao preglede u Olimpijakosu Transferi: Sančez doleće u Barselonu, PSŽ hoće Adebajora Transferi: Miha vest dana, Viljareal odbio Barsinu ponudu za Rosija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.