Stanković dobio novog trenera

Izvor: RTS, 24.Jun.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković dobio novog trenera

Inter potpisao ugovor sa 53-godišnjim Gasperinijem, koji je dogovorio saradnju na jednu plus jednu sezonu. Leonardo definitivno preuzima ulogu direktora francuskog PSŽ-a.

Fudbalski klub Internacionale objavio je da će ekipu u narednoj sezoni sa klupe voditi 53-godišnji Đan Pjero Gasperini. Ugovor je potpisan na jednu godinu, sa mogućnošću produženja saradnje na još jednu.

Dosadašnji trener Leonardo već je na putu da postane direktor PSŽ-a, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se Masimo Morati odlučio da zamenu Brazilca nađe u liku Gasperinija. Italijan nema posao od sredine prošle sezone, kada je dobio otkaz u Đenovi zbog serije loših rezultata.

Mediji su u prethodim danima na klupu intera "dovodili" Sinišu Mihajlovića, Andre Viljasa Boaša, Valtera Zengu, Delija Rosija i na kraju Gaperinija, pa se posledlja spekulacija ispostavila kao tačna. Očekuje se da će Gasperini preuzeti ekipu odmah po završetku birokratske procedure.

Gasperini je Đenovu 2007. godine iz druge lige doveo u Seriju A. Najbolji rezultat ostvario je 2009. godine, kada je sezonu završio na petom mestu, što mu je omogućilo učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pre Đenove vodio je Krotone, dok je trenersku karijeru počeo kao vođa mlađih kategorija Juventusa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter trenera našao među Juventusovim ljudima

Izvor: S media, 24.Jun.2011

Inter iz Milana rešio je pitanje trenera. ..Kup Italije: Uteha za Dekija i drugove..Stanković odlučio: U Interu završavam karijeru..Kup Italije: Deki presudio iako nije igrao VIDEO..Gatuzo ne sme ni na telefon da se javi Leonardu..Novi šef struke "nero-azura" biće Đan Pjero Gasperini, koji je...

Nastavak na S media...

Gasperini novi trener Intera

Izvor: B92, 24.Jun.2011

Đanom Pjer Gasperini novi je trener milanskog Intera i sa "nero-azurima" je potpisao dvogodišnji ugovor i godišnje će zarađivati oko milion i po evra...Predsednik Intera Masimo Morati izjavio je da je potpuno zadovoljan dolaskom bivšeg trenera Đenoe...53-godišnji trener je četiri godine sa klupe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.